11:50
Відзначення дня працівника освіти у закладі

     У прекрасну пору року починається новий навчальний рік. А це означає, що попереду нелегка, клопітка праця для учнів та вчителів. Це час, коли шелестить падолистом осінь, і снує в лузі мереживо бабиного літа, час коли червоні жоржини пломеніють над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим учителям. Це, безперечно, нова сторінка в житті наставників молоді – педагогів. Їм сіяти добре, розумне, вічне.
     Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення. 
     З нагоди відзначення дня працівника освіти  в нашому освітньому закладі було проведено ряд заходів, а саме: учні-старшокласники під керівництвом класних керівників Стець С.О. та Алексюк К.Ю.  провели день самоврядування. Вчителі-дублери під час проведення навчальних занять мали змогу  зрозуміти, що якою не легкою є праця педагога.
     Напередодні дня учителя з ініціативи учнів 10-го класу та представників учнівського самоврядування 5 - 11 класів були святково оформлені методичний кабінет та коридори освітнього закладу, а тематична виставка стіннівок, представлена класними колективами додала позитивних  емоцій та піднесеного настрою.
     Приємною нотою в цей день також стало святкове шоу “Уклін Вам до землі любі, милі вчителі”, яке підготували  вихованці Гасинець М.В. - учні 5- А класу.                         Доповненням святкового концерту стала тематична вітальна презентація випускників 11-го класу.
     Атмосфера цього дня для всіх працівників закладу  була насправді теплою і дружньою. 
     Бажаємо всім  вчителям міцного здоров’я ,терпіння, слухняних, розумних і талановитих учнів, а саме головне- миру та  Божої благодатіу Ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.
                                                               ЗІ СВЯТОМ!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 694 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]