16:46
Відзначення Дня партизанської Слави у школі

     22 вересня відзначаємо День Партизанської Слави…
Цей день - особливе свято для всіх, хто на невидимих фронтах воював за свободу нашої Батьківщини, ціною величезних зусиль наближав Перемогу. Він втілює патріотизм і відвагу сотень тисяч підпільників, їх готовність пожертвувати найціннішим, що є у кожної людини - життям. Сьогодні в Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли заходи, присвячені цьому святу. Вчителем історії Дудинець Г.В., проведено тематичні уроки-бесіди, де учні дізналися про причини виникнення партизанського руху та його всенародний розмах, про ставлення радянських людей до ворогів-загарбників, героїчні вчинки пересічних громадян, які ставали партизанами і підпільниками.
     Для  учнів 10-11 класів  проведено уроки історії "Незламний фронт відваги і доблесті".. Аудиторії був представлений хроніко-документальний фільм «Партизанський рух в Україні в роки Другої світової війни.».До глибини душі схвилювали присутніх літературні читання учнів 8-А - «Присвячується, Тобі Партизане…» .
     Цього ж дня представниками класу було вшановано загиблих запаленням свічок пам'яті біля обеліска слави на території селища.
     Хвилиною мовчання на згадку про загиблих партизанів, воїнів-односельчан  вшанували пам'ять людей, які віддали життя за рідну землю, за єдину , соборну Україну.
     В шкільній бібліотеці  представлена книжкова виставка з історичною, документальною, художньою літературою - "Дорогами партизанської слави."
     У День партизанської слави ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість. І ми вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 291 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]