16:30
Відзначення Дня Миру у школі

     Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають  Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі. До відзначення цього свята щороку долучаються учнівський та педагогічний колективи і нашої школи . 
     Під час проведення Дня миру, який відбувся під гаслом «Моє право на мир», у всіх класних колективах з 1-11 класи пройшли тематичні уроки, бесіди, інформаційні хвилинки та конкурси-виставки.
     Активно долучились до відзначення цієї важливої події і вихованці Желізняк М.В., учні 6-Б класу, за участі яких була проведена година спілкування «Ми за мир у всьому світі!», а її завершенням  став тематичний флешмоб «Я + ти – за мир».  Учні класу також долучились до акції «Голуб миру». Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації, яких чіпляли на символічних стрічках, щоб приносили мир та спокій нашій Батьківщині.
     У школі також було проведено майстер класи по виготовленню об’ємних голубів. Також діти малювали малюнки та плакати під гаслом «Ми хочемо миру! ». Через свою творчу роботу кожна дитина мала змогу втілити в життя своє бачення та розуміння надзвичайно важливого у наш час слова «мир».
     Цей День надає унікальну можливість дорослим передати розуміння значення миру молодому поколінню та дітям, щоб навчити їх принципам людяності, свободи, доброти та поваги до різних націй.
     Усі заходи мали на меті донести до дітей важливість понять «мир» і «злагода», необхідність дотримання принципів гуманності, свободи, добра, поваги та толерантності.
     Кульмінацією Дня у школі стало оформлення композиції «Всі люди планети хочуть миру».


Зі святом всіх Вас, діти та дорослі!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Свято | Переглядів: 471 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]