11:44
Відзначення 30-річниці створення ветеранської організації Мукачівського району

   22 березня в Мукачівському районному територіальному центрі соціального обслуговування з нагоди відзначення 30-річчя створення ветеранської організації Мукачівського району  відбулася приємна зустріч учнівської молоді з людьми, які проживають  в даному центрі. Це власне й є ті люди, які більш всього потребують допомоги та доброго слова від людей.

   Учнів та педагогів радо зустрів директор даної установи - Голод Василь Георгійович, а розпочав святкову зустріч   заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Олександр Ярославович Богів, який зазначив , що ветеранська організація  та її діяльність мають важливе значення, що влада району завжди підтримувала організацію ветеранів і надалі надаватиме свою допомогу у забезпеченні захисту соціальних, правових, економічних інтересів ветеранів.  На зустріч був запрошений й селищний голова  - Дуб Микола Васильович, який завжди  активно включається у вирішення  проблем літніх людей,  та  здійснює необхідну соціальну підтримку та допомогу різним категоріям населення.

   Цього дня прозвучало багато слів вдячності, вітань та побажань міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання.

   Також відбувся святковий концерт, де учні своїми виступами радували присутніх, додали людям бадьорого настрою, упевненості в житті. Спільно з вчителем музики Делеган Н. І. та педагогом-організатором Масаловою М.І. учні підготували справжнє свято. Звучали патріотична пісня «Я України син» у виконанні Горвата В., пісня про маму «Дякую тобі, мамо!», яку заспівала Попович М. та пісня «Краю солов’їний», виконана шкільним ансамблем «Струмочок». Доповнювали свято чуйні рядочки віршів, в яких відчувався біль людей, які на старості по різним причинам залишилися одинокими. Школярі, завдячуючи цій зустрічі, зрозуміли, що добре слово, щире спілкування, допомога надзвичайно важливі для людей похилого віку. Відчувалася надзвичайна повага та шана до людей із сильним характером і нелегкою долею.

   Зустріч була, справді, насиченою та змістовною. Від щирого серця бажаємо нашим ветеранам здоров'я, радості, оптимізму і благополуччя, злагоди, взаєморозуміння та миру. Нехай їх зігрівають турбота і любов близьких, рідних та друзів, нехай оточують гарні і небайдужі люди!

Категорія: Події | Переглядів: 476 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]