20:26
Весняну екологічну толоку розпочато!

     Вже традиційно, навесні, кожного року в нашому освітньому закладі проводиться весняна екологічна толока. Адже, напередодні Великодня кожна українська родина прибирає, впорядковує та прикрашає свою оселю після холодної зими. Цей звичай існує і в колективі нашого освітнього закладу. Основні роботи були пов’язані з прибиранням сміття, сухого листя та гілок, вирубуванням парослів та сухих дерев навколо шкільної території. 
     З граблями, сокирами, тачками, віниками працівники закладу 26 березня о девятій годині ранку дружно взялися до роботи.
     Враховуючи умови пандемії,вчителі та техперсонал закладу активно включились до прибирання школи та прилеглих до неї територій з дотриманням всіх карантинних норм та обмежень, зокрема підмітали та вивозили сміття,здійснювали обрізку дерев та кущових насаджень, вигрібали сухе листя з-під кущів уздовж дороги та по периметру закладу прибрали сміття…
     Сонячного, погожого дня вдалось зробити чимало. Шкільне подвір’я засяяло чистотою і порядком. Адже тільки так ми можемо продемонструвати всім:учням, батькам  та громадськості селища, що наш освітній заклад – наш спільний дім і ми всі повинні докладати зусиль, щоб він був чистим та затишним!
     Попереду ще багато задумів щодо того, щоб рідна школа стала красивішою та сяяла навколишньою чистотою. Такі громадські заходи спрямовані на покращення екологічного, санітарного та естетичного стану освітнього закладу. Проведення таких акцій має активізувати суспільство у справі охорони і відновлення довкілля.
     Адміністрації закладу приємно,що серед учасників панував гарний настрій.
Цей день прибирання згуртував багатьох над глобальною проблемою, дав світові спільну мету – врятувати планету від сміття. І це стало прекрасною нагодою показати своїми ділами на скільки ти любиш навколишній світ. Пам’ятаймо, не потрібно чекати цього дня прибирання, а побачив - прибери, адже саме маленькими щоденними зусиллями кожного з нас ми вбережемо нашу планету!

Тож весняну екологічну толоку розпочато! А роботи з благоустрою та санітарної очистки території нашого закладу продовжуватимуться і надалі.


Дякуємо всім учасникам,
які активно відгукнулись та прийняли участь у прибиранні - 2021!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО


 

Переглядів: 273 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]