15:58
В гостях у Миколая-Чудотворця…

     19 грудня – найочікуваніша дата у році. Це день, який люблять усі дітлахи, намагаючись бути чемними, добрими, веселими – свято Миколая Чудотворця. І не тільки малеча, а й дорослі. бо всі ми родом із дитинства, плекаємо надію на те, що «охоронець вогнища святкового настрою» принесе діткам солодкі подарунки, а у наші домівки мир, добро, радість та порозуміння.
     Вихователем ГПД №1 Лакатош В. В. було проведено виховну годину «День Святого Миколая», під час якої учні першого класу ознайомилися з легендою про Святого Миколая та стали учасниками 
гри- конкурсу «Дерево доброти та милосердя».
 Під керівництвом вихователя ГПД № 2 Островки А.І.,було проведено святкове дійство" Зустріч Миколая Чудотворця ", метою якого було розказати доброчинні справи святого Миколая та ознайомити з традиціями його проведення. Доповненням свята стали дидактична гра «Місяці», гра «Хвилинка доброти» та екскурсія у  творчу майстерню з  виготовлення «Віночка взаємодопомоги». 
     Вихованці Душенькевич Т.Й. учні 3-4 класів з нетерпінням також  чекали приходу Святого Миколая, ретельно готувалися до свята, писали листи Святому Миколаю, старанно вчились та робили творчі справи.А також на групі продовженого дня було проведено виховну годину «Ой хто, хто, Миколая любить», де учні дізналися, хто такий святий Миколай, ознайомилися з легендами та цікавими фактами про Миколая-Чудотворця.Святого.
                               У всіх групах панувала затишна  атмосфера добра, чуйності, вдячності.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 155 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]