23:17
УРОК-ТЕЛЕМІСТ З МАТЕМАТИКИ У 3 - Б КЛАСІ

     Усім давно відомо,що математика — найстародавніша з усіх наук. Видатні вчені всіх часів надавали математиці величезного значення.
     Ось і 2020-2021 навчальний рік президент України оголосив  роком математики в школі. Відповідно до плану роботи методичного об’днання вчителів початкових класів,10 грудня, Обіцькою Т.М. у 3-Б класі  було проведено відкритий урок з математики  на тему «Письмове додавання та віднімання трицифрових чисел».
     Урок побудовано у нестандартній формі- урок-телеміст. Всі учні та гості змогли побувати у найматематичнішій телестудії каналу 1+1.Урок розпочався із об’єднання учнів у групи. Протягом 40-ка хвилин всі мали змогу побувати у студіях таких передач, як: «Лото – забава», «Кубик Блума», «Мультфільм», «ТСН», «Найрозумніший», «Реклама», «Проспорт», «Музична пауза», «Прогноз погоди» та «Секретні матеріали». Учні активно працювали на уроці: виконували  прийоми додавання і віднімання трицифрових чисел усно та письмово, знаходили значення математичних виразів, розв’язували  задачі на знаходження трьох чисел за їх сумою та сумами двох доданків, коментували  виконувані дії, вживаючи у мовленні відповідні математичні терміни. А за допомогою самостійно відзнятого рекламного відеоролика старалися переконати всіх, що математика – наука, яка відіграє велику роль в житті кожної людини.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Переглядів: 687 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 4.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]