14:57
Україна – країна Гідності та Свободи!

21 листопада Україна святкує День Гідності та Свободи, затверджений указом Президента України Петра Порошенка «Про День Гідності та Свободи» від 13.11.2014 № 872/2014.

З метою належного відзначення Дня Гідності та Свободи, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання дітей,  утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України в нашій школі було проведено ряд заходів. Вчителі історії Дудинець Г.В., Пушкарович І.В. для  старшокласників  організували дискусійні майданчики «Майдан: Революція цінностей». Для старшокласників проведено урок-реквієм «21 листопада - День Гідності і Свободи». Учні 6-их класів підготували  літературно-музичну композицію «Борітеся – поборите! Вам Бог помагає! », а також випустили тематичну газету «А сотню вже зустріли небеса...». Для 5-9 класів організовано перегляд  документальних фільмів про Революцію гідності . Учні 10-го класу оформили колаж малюнків  «Із кров’ю перемішана сльоза…» У шкільній бібліотеці Фізер Н.В. оформила тематичну виставку  «Герої – живуть серед нас!».

 Дійсно учасники тих подій – справжні герої, які у нерівному двобої протиставили  свій патріотизм,  відповідальність, безмежну любов до країни. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 452 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]