17:14
Шевченківські дні в початкових класах

     Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Вшанування пам’яті видатного українського Сина в початкових класах Кольчинської ЗОШ  проходило в атмосфері творчості та співпраці. Вчителі та вихователі взяли активну участь у проведенні Шевченківських днів. Робота була спрямована так, щоб заходи були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному і творчому розвитку дитини.
     Класоводи 1-х класів Юско Г.В. та Мельник О.М.  провели «Літературну ігротеку» за творчістю Тараса Шевченка. Показали дітям презентацію про життя Кобзаря.
     Федака О.В. та Свистун Г.М.  організували конкурс «Світ очима Кобзаря» на кращий малюнок по творчості великого генія. Куруц О.І. та Барчій Н.Є., класоводи 3-х класів, провели виховну годину "Уклін тобі ,Тарасе", де мали місце пісні та вірші  Шевченка. Діти взяли активну участь. Вчителі 4-х класів Біланинець Л.О. та Обіцька Т.М. провели конкурс «Шевченкові слова добра і любові, як слово батьківське, в душі ми збережем" на краще виконання поетичних творів.       
     Вихователі Душенькевич Т.Й. та Кохан М.Ю. здійснили з учнями  відеоекскурсію "Поет духовної свободи". Вихователь Копач А.І. підготувала книжкову виставку  «Живописний вінок Кобзареві».
     У душах дітей запалився вогонь патріотизму та любові до України і її культурної спадщини.

Переглянути фото

Категорія: Події | Переглядів: 679 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]