15:54
У ЖІНЦІ ВСЕ ВІД БОЖОЇ ЛЮБОВІ…

Земля зітхає ледве чутно
І прокидається від сну...
І березень дарує чудо,
Розпочинаючи весну.
Це чудо - в усмішках чарівних,
У морі квітів навкруги.
Ми Вас вітаємо, жінки,
Найкращі, милі, дорогі!

     8 Березня у школі неможливе без пісень, запальних танців, видовищних конкурсів і щирих усмішок. Тому напередодні Міжнародного жіночого дня в нашій школі відбувся святковий концерт, який подарували жіночому колективу учні школи – 5-Б та 11 класи під керівництвом класних керівників Пушкаровича І.В. та Шух О.Р.  У кожної жінки-педагога на обличчі сяяла посмішка – адже радували душу віршовані рядки, які декламували учні. Кожен клас долучився до привітань – малювали плакати, готували вітальні листівки, презентації тощо… Крім того, додав святкового настрою зранку  й селищний голова Дуб М.В., який завітав до  нашого освітнього закладу, щоб привітати жінок-вчителів щирими словами-побажаннями. З вітальними словами до педагогів, з нагоди свята 8-Березня, звернулася директор школи Удут Х.В., яка подякувала  за  нелегкий труд, за невичерпну доброту, чуй-ність та  ласку. 
     Нехай кожен прожитий день, любі жінки,  буде сповнений сонячним світлом і теплом, радісними і приємними зустрічами та сподіваннями. Нехай довкола Вас панують чисті почуття і гармонія, розквітають духмяні квіти і звучить чарівна, захоплююча музика.
     Будьте завжди усміхнені, сповнені яскравих надій. Хай у Вашій оселі завжди панують тепло і родинний затишок, злагода і добробут.

Переглянути фото
 

Категорія: Свято | Переглядів: 467 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]