17:10
У сяєві жовтім, блакитнім зустріли ми нову добу!

                                        Слава тобі, Україно,
                                          Невмируща слава! 
                                        Да святиться воля
                                              І твоя держава!

     День Державного Прапора та День незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні  тисячі справжніх патріотів. 
     Традиційно, 23 серпня, учнівський та педагогічний колективи були учасниками літературно-музичного дійства «У сяєві жовтім, блакитнім зустріли ми нову добу!», яке підготували учні 8-А класу та їх класний керівник Копин Н. І. На святі лунали пісні патріотичного характеру у виконанні Окс Анастасії та Малікової Олесі,  також для присутніх прозвучали віршовані рядки про Батьківщину, її національні символи тощо.
     Цього ж дня учні та вчителі разом з представниками Кольчинської селищної ради вшанували  пам'ять про Героїв Небесної Сотні покладанням квітів перед пам'ятним знаком "Патріотам України", що розташований на території селища.
     Бажаємо всім миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Нехай Ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Переглянути фото

Категорія: Події | Переглядів: 422 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]