15:26
У добру путь, випускники - 2017!


     27 червня 2017 року в школі відбулося урочисте вручення випускникам атестатів про повну загальну середню освіту та нагородження медалями.
    Традиційно з першим словом привітання звернулася до випускників директор Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Удут Х.В., яка відмітила, що школа пишається їх талантами, щирістю, впевненістю в собі. А також наголосила, що навчальний заклад з честю виконав свою високу місію – долучив випускників до джерел культури і духовності, збагатив скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, вказав на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління.
      На святі вручення та випускного вечора був присутній і селищний голова Дуб М.В., який з гордістю та подякою відзначив успіхи цьогорічних випускників,зокрема медалістів школи – Ковтуна Романа та Січки Валерії, а серед низки побажань були слова «Діти! Насамперед залишайтеся  людьми з великої літери!».
     Справжній каскад молодості, 49-ий випуск учнів школи був  у центрі уваги батьків, вчителів, близьких, рідних, друзів та всіх присутніх на урочистому зібранні «Зорепад шкільних років».
    Краще згадати і запам’ятати неповторні миті  шкільних років допомогли юнакам та дівчатам 11 класу справжнє  сузір'я  школи, майбутні солісти великої сцени Яна та Віталій Горвати , у виконанні яких прозвучали  музичні твори «Пісня побажання» та «А у Вас, випускний !». 
   Наші випускники –це гордість і надія школи. Юні. Сильні. Романтичні. Життєрадісні. Це колектив цілеспрямованих, дружних, старанних учнів. Вони навчилися розуміти один одного, досягати поставленої мети.  Школа пишається їх талантами, щирістю, впевненістю в собі.
   А саме: за високі досягнення у навчанні Золотою медаллю нагороджений - Ковтун Роман Сергійович та за досягнення у навчанні Срібною медаллю нагороджена - Січка Валерія Михайлівна.
    Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії збудуться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!
  Переглянути фото


 

Категорія: Свято | Переглядів: 797 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]