18:51
Тиждень протиепідемічної безпеки у школі

     За ініціативи Уряду 27 лютого 2020 року в усіх шкільних  закладах стартувала Всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу на територію нашої держави. 
     З метою посилення виконання  Національного плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, на 2020 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України №93-р від 03 лютого 2020 року адміністрація нашої школи активно також долучилась до проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, зокрема було розроблено план тематичних заходів, спрямованих убезпеченню від зараження.
     Впродовж Тижня протиепідемідемічної безпеки від нової коронавірусної інфекції було передбачено ряд заходів, таких як щоденне дотримання санітарно-гігієнічних вимог до регламентованого мікроклімату, режиму провітрювання всіх приміщень освітнього закладу та систематичний контроль  за вологим прибиранням приміщень школи з використанням засобів дезинфекції. 
     В період  з 2-го по 5 лютого класними керівниками 1-11 класів було проведено години спілкування «Що таке коронавірус - 2019?», а медичною сестрою Дякун Г.М. - інформаційно-просвітницькі хвилини «7 порад для захисту від нової коронавірусної інфекції» та практичні заняття «Як використовувати медичну маску?».
     Санбюлетень, класні куточки здоров'я та веб-сайт школи поповнились новою тематичною інформацією серед яких і пам'ятка «Як знизити ризик інфікування коронавірусом?».
     Педколектив школи інформаційну кампанію з протидії коронавірусу COVID-19, який стрімко поширюється по всьому світу продовжуватиме по необхідності і надалі. Ми розраховуємо, що ця робота матиме ланцюгову реакцію, тобто плануємо проводити бесіди з батьками, роздавати інформаційні матеріали від Міністерства охорони здоров’я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я, як уберегтися від вірусу. 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 470 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]