13:27
Тиждень правової освіти

   У рамках  Тижня правової освіти, який розпочався з 10 грудня, у школі відбулася зустріч з працівниками  поліції - майором поліції, дільничним офіцером поліції Мукачівського РВП Бенцою Б.П.,інспектором МРВ філії ДУ центру пробації в Закарпатській області,старшим лейтенантом поліції  Бенцою Т. В., інспектором Мукачівського РВП, лейтенантом поліції  Когут Т.Б. та фахівцем МРВ філії ДУ центру пробації в Закарпатській області  Брусьо М.В. 
   Варто від¬мітити, що даний захід став можли¬вим завдяки сприянню та до-помозі селищного голови Дуб М.В., який радо взяв на себе всю організацію зустрічі.
   Правоохоронці провели профілактичні бесіди з учнями  5 - 11 класів по попередженню дитячої злочинності серед неповнолітніх, насильства у сім'ї, поведінки у школі, толерантного спілкування з батьками, вчителями, однокласниками тощо.     
       Основна увага зустрічі була акцентована на досить актуальних темах: основах адміністративного і кримінального законодавства, на віці, з якого настає та чи інша відповідальність, йшла мова і про покарання за вчинення протиправних діянь. Окрему увагу поліцейські приділили неприпустимості куріння і розпивання спиртних напоїв в громадських місцях, вчинення хуліганських дій. 
   З ініціативи старшого лейтенанта поліції Бенци  Т.В. з учнями групи ризику та внутрішкільного обліку було проведено додаткову індивідуальну розмову у формі дискусії щодо причин неадекватної поведінки під час перебування учнями у школі.
    Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи вдячні правоохоронцям за співпрацю та високий професіоналізм щодо превентивного виховання з молоддю.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 483 | Додав: zpzp | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]