12:47
ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ У ШКОЛІ

З метою активізації правовиховної роботи у школі та підвищення рівня правових знань та правосвідомості учнів з 02 по 06 жовтня 2015 року пройшов Тиждень правових знань.
    Вчителі початкових класів провели різноманітні тематичні заняття:

  • казкові правові вікторини (Куруц О.І та Барчій Н.Є.,  1-А,Б класи);
  • тренінг «Права дитини»  (Обіцька Т.М., 2-Б клас);
  • сюжетно-рольова гра «Маю я право» (Юско Г.В., Мельник О.М.,  3-А,Б  класи);
  • правова вікторина «Великі права малої дитини»(Федака О.В.,4-А клас).

    Усні подорожі «Країною права» та «Наші права – щасливе дитинство» здійснювали  вихователі груп продовженого дня Садварі О.М. та Кохан М.Ю., а вихованці Душенькевич Т.Й. стали учасниками конкурсу малюнка на асфальті «Кожна дитина має право…».
    З учнями 5–8-х класів було проведено години спілкування «Знаємо свої права, виконуємо обов’язки» (Делеган Н.І., 5-А клас), «Право і обов’язок» (Стець С.О., 5-Б клас), «Сторінками Конвенції «Про права дитини»» (Сидор М.Ф., 7-Б клас, «Право і закон» (Біланич М.М., 8-Б клас),  круглий стіл  «Правопорушення: хуліганство» (Попович М.І., 7-А клас), казкова правова вікторина (Ващенок С.С., 6-А клас), бесіди з елементами гри «Декларація прав людини – права і обов’язки кожного» (Гасинець М.В., 6-Б клас).
    Формування позитивних мотивів активної участі у суспільному житті та переконання в необхідності суворого дотримання законів, учні-старшокласники мали можливість продемонструвати під час брейн-рингів   «Закон. Право. Мораль.»  (Клим В.В., 10 клас, Дудинець Г.В. 11 клас) та правових вікторин «Право – це мистецтво добра і справедливості» (Шух О.Р., 9-Б клас).
    У школі також була організована та оформлена виставка літератури із питань правового виховання, де бібліотекар Фізер Н.В. презентувала новинки друкованих видань.
Тиждень правових знань  виявився інформаційним, змістовим, динамічним. Учні школи отримали багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на практиці в сучасному житті.  

 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 666 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]