14:12
Тиждень правових знань

    Люди різних національностей, різних можливостей, різних віросповідань і різного кольору шкіри мають рівні права.  Права людини починаються з прав дитини. Це підтверджено в Конвенції про права дитини.
   Сучасна школа має готувати конкурентоспроможну особистість, яка вміє планувати стратегію власного життя, орієнтуватися у системі цінностей, визначати життєве кредо і життєвий стиль.
     Тому, саме з цією метою в школі з 02.10 по 06.10 було проведено Тиждень правових знань,  під час якого  вчителі використали різні форми правового виховання: класними керівниками 1-11 класів  проведено години спілкування «Знай і поважай свої права»,  зав бібліотекою  Фізер Н.В.  організовано виставку літератури на правову тематику, цікавим був конкурс малюнків  «Право очима дітей». Вчитель правознавства Пушкарович І.В.  з  учнями-старшокласниками  провів інтелектуальну гру «Правова фортуна», конкурс проектів «Значення права в моєму житті»  та організував випуск правового календаря.  На учнів 1-5 класів чекали перегляди відеороликів та мультфільмів «Казкові герої  в країні права та обов’язків».
        Тому, підсумовуючи Тиждень правових знань,  не забуваймо  – такі самі права як і ТИ має кожна ЛЮДИНА! Реалізуючи свої права, намагаймося  поважати права інших, поставити себе на їх місце. Спробуймо зробити це – і  ми  побачимо, як зміниться світ і люди, що нас оточують. Переглянути фото
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 584 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]