17:25
Тиждень початкових класів

«Не забуваймо, що в школі
Дитина не лише навчається,
В школі вона живе»
В. Сухомлинський

   У нашій  школі стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки вчителі організували Тиждень початкових класів, який проходив з 13 по 17 листопада.  Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими.  Девіз тижня: «Кожен день у нас цікавий, веселий і яскравий».  У рамках Тижня початкових класів було проведено ряд заходів, які підпорядковувалися тематиці кожного дня.
   Розпочався тиждень Днем Відкриття,на якому було оголошено план  проведення тижня та оголошено конкурс «В гостях у пані Каліграфії».
   У вівторок вчителями 3-х класів проведено конкурс скоромовок «Скоро мовлю скоромовку»,а всі уроки української мови розпочиналися із каліграфічної хвилинки « В гостях у пані Каліграфії».
    Середа була відзначена конкурсою  програмою «Слава Математиці!», яку проводили класоводи 4-х класів. Усний рахунок із задоволенням провели вчителі з учнями 1-х класів.
   У четвер учні ГПД №1 та ГПД№2,3 мали можливість спробувати себе у ролі письменника. Їхнє завдання полягало у тому, щоб придумати закінчення до казки.
   У п’ятницю - День здоров’я та фізичної культури – класоводи 2-х класів провели спортивні змагання. З усіма учнями було вивчено нові рухливі ігри та фізкультхвилинки.  Були підведені підсумки Тижня, учні висловили свої враження та побажання на майбутнє.

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 524 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]