18:28
Тиждень образотворчого мистецтва у школі

     З 23 по 27 листопада, коли останній подих осені торкається живописним пензлем до природи, під ногами жовто-багрянелистя, а в повітріледь чути зимову прохолоду, у нашій школі пройшов тиждень образотворчого мистецтва під гаслом: «Краса врятує світ», основна мета якого – формування в учнів інтересу до вивчення образотворчого мистецтва, вироблення вмінь практично застосовувати знання на практиці, виявлення індивідуальних особливостей кожної дитини, розвиток знань та уявлень учнів про види та напрямки мистецької діяльності, сприяння розвитку творчих задатків учнів, виявлення талановитих дітей, виховання морального та естетичного відношення до світу.
     Учнівські колективи нашої школи активно залучилися і брали участь у всіх видах діяльності. Кожна дитина мала змогу проявити свої творчі здібності.
     Позитивні емоції, гарний настрій та задоволення отримали учні, приймаючи участь у колективному флешмобі «Давайте станемо метеликами» ( 5-7класи). Юні художники взяли участь у виставці тематичних стіннівок «Палітра».А учнівські колективи 5-11 класів прийняли участь у створенні ілюстрованого тематичного куточка в рамках акції «Запали свічку».
     Також осторонь не змогли залишитися представники гуртка «Юні журналісти», які керуючись гаслом «Всьому потрібно вчитися, а Мистецтво - не виняток» відзняли тематичний відеорепортаж, залучивши юних художників до інтерв'ю та участі у виставці «Майстри пензля».

     Проведені заходи надали можливість учням нашого освітнього закладу наблизитися до прекрасного, створити власноруч естетичні об’єкти, викликати своєю діяльністю захоплюючий відгук у інших людей.

     Памятаймо, що мистецтво – це майстерність та чудова можливість для кожної дитини «відкритися», поділитися своїми емоціями і уявленнями про образотворче мистецтво, його історію та роль у житті людини; усвідомлення учнями ролі художнього образу в мистецтві та житті і розвиток його сприйняття, а також виховання культури почуттів.
Треба зазначити, що тиждень мистецтва пройшов досить активно. Висловлюємо щиру подяку учням за участь у заходах.

Бажаємо всім творчого натхнення та нових перемог!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
ВІДЕО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 233 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]