12:11
Тиждень образотворчого мистецтва -тиждень творчості й натхнення

    Залучення дитини до образотворчого мистецтва створює основу естетичного виховання. А розвиток естетичних здібностей, тобто  сприйняття навколишньоо середовища та  світу і вміння творити їх за законами краси, - це дуже важлива складова формування людських якостей. 
     Саме тому, низка тематичних заходів предметного тижня, що відбувся впродовж 11-15 жовтня  була направлена на створення зв’язку між внутрішнім світом учня та його оточенням. 
     Основною метою педагогів-митців було відкрити натхнення, познайомити з цікавими засобами мистецтва, поглибити знання про людей, які внесли неоціненний вклад у розвиток мистецтва, пробудити уяву та фантазію учнів, виховувати естетичний смак та патріотичні почуття.
     В плані заходів було передбачено різноманітні форми роботи такі як, створення колажу «Осінній вернісаж», виставка дитячих малюнків «Осінь дивує…» та інформаційний вісник «Чарівний світ комп'ютерної графіки», навчально-пізнавальні заняття «Секрети чарівного пензля», «Анімалістичний жанр та архітектура у  моєму житті», перегляд відеоматеріалів «Життя і творчість видатних митців» та «Цікаве про мистецтво». До участі було залучено учнів 1-11 класів.
     Креативність та творчий підхід було відмічено у чудових роботах Яворської Катерини (6-А клас ), Касинця Семена (5-Б клас ),Іваньо Ксенії (9-А клас), Лінтур Анастасії  (6-Б клас ) та Шепи Каріни (11 клас )  а власні секрети чарівного пензля вдало відтворили у справжніх витворах мистецтва ,змальовуючи дивовижну красу осінньої пори, Чобан Валерія (7-Б клас ), Машлак Крістіна (9-Б клас ), Дюлай Аліна (7-Б клас ) та Тягур Вікторія (11 клас ).

     Приємно вразили творчим підходом та індивідуальністю роботи учнів 3-4 класів ,які як під час навчально-пізнавальних уроків під керівництвом класних керівників, так і у супроводі вихователя під час занять за інтересами в групі продовженого дня ,активно включилися у проведення тижня творчості та натхнення.
     Позитивні емоції та піднесений настрій панували серед дітей впродовж тематичного тижня  які з цікавістю малювали, спілкувались, творили та спостерігали.
     Дякуємо всім за активність, творчість та нових Вам пізнань і відкриттів у світі образотворчого мистецтва!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 212 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]