21:16
Тиждень образотворчого мистецтва

Однією з цікавих форм роботи в школі є проведення предметних тижнів, які готують вчителі-предметники разом з учнями. Глибше пізнати той чи інший предмет, відкрити для школярів нові його грані – завдання кожного предметного тижня.

Згідно річного плану роботи та з метою ціннісного ставлення до мистецтва, в школі з 19 по 23 жовтня проводився тиждень образотворчого мистецтва (під керівництвом Чечур Е.О. та вчителів початкових класів), у рамках якого були проведені різноманітні виховні заходи, такі як конкурс цікавих знахідок «Видатний художник» (5-7 кл.); конкурс стінгазет з образотворчого мистецтва «Жанри образотворчо мистецтва (6 клас), конкурс малюнків «Осінь – чарівниця» та «Салютує Україна» ( 1-і класи), а на групі продовженого дня – перегляд мультфільму «Чарівний пензель».

Протягом тижня проходили також хвилинки розваг: «Розгадай кросворд, головоломку, сканворд»; «З’єднай крапочки і дізнайся, хто там»; «Розфарбуй»; «Знайди відмінності», на яких учні початкових класів мали змогу проявити свою кмітливість та знання. Але найбільш цікавою була участь учнів 6-их класів у проведенні майстер-класу «У майстерні скульптора», під час якого діти створювали справжні шедеври з солоного тіста, розмальовуючи янголів, метеликів, смайликів та інше, відображаючи свій гарний настрій, емоції, переживання та мрії.

Задоволення отримали всі учні, а їх творчі надбання стали найбільшою нагородою для нас – педагогів школи. Бажаємо учням подальших успіхів та натхнення у вивченні образотворчого мистецтва!

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 987 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]