09:01
Тиждень музичного мистецтва
      «Музика – це міжнародна мова, яка виражає емоції і почуття людей.
Це найпопулярніший жанр сучасного  мистецтва в якому, як мені здається,
місця вистачить усім.»
                                                                                                                                     Джон Лорд

     Музика - одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона впливає на формування світогляду, морально-естетичних принципів, виступає інструментом самовираження і натхнення. Музика йде від серця до серця, змушуючи кожного слухача поринути у її чарівний світ. Це підтверджує і відомий вислів про те, що музика починається там, де закінчуються слова, оскільки вона здатна відтворити і передати високі почуття набагато глибше і сильніше за будь-яке слово.
     З метою виховання в учнів ціннісного ставлення до мистецтва у нашій школі з 19 по 23 лютого 2018 року було проведено «Тиждень музичного мистецтва». Протягом тижня відбулися музична вікторина «Збережи кровинку рідного тепла» (5-ті класи), конкурс «У країні Барвистої Музики»(3-ті класи), «Музичний КВК»(7-мі класи),  вікторина-загадка «Цікавий світ музичних інструментів»(4-ті класи), конкурс стіннівок  серед учнів 7-х класів та прийняли участь у відзначенні Міжнародного дня рідної мови. Учні 3-х та 4-х  класів показали свої знання та вміння у розгадуванні музичних загадок, ребусів, головоломок. Під час проведення  КВК та вікторини «Збережи кровинку рідного тепла» учні продемонстрували теоретичні знання програмового матеріалу, інсценізували українські народні пісні, провели пісенну естафету, доповнювали народні прислів’я, створювали ілюстрації до музичних творів та розгадували головоломки.
     Проведені заходи залишили в пам’яті дітей незабутні емоції та яскраві спогади. Учні проявили себе творчими, активними, кмітливими та наполегливими.
   Переглянути фото
 
Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 563 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]