11:03
Тиждень математики та інформатики 2019

      Хтось вважає навчання нудним, хтось — нецікавим, але  учні нашої школи   переконалися, що в цьому процесі вирують справжні пристрасті! Безліч цікавих фактів та дивовижних відкриттів з математики та інформатики діти дізналися протягом тематичного тижня. Вони із задоволенням брали участь та виконували поставленні завдання. Метою даного заходу було сформувати навички навчально-пізнавальної, інформаційної та комунікативної  компетенцій, а саме розвивати творчий потенціал учнів, вміння орієнтуватися в різноманітних ситуаціях, спілкуватися  , працювати в команді, підвищувати мотивацію до вивчення математики та інформатики.
       У вівторок 9 квітня у рамках тижня математики та інформатики вчитель інформатики Роман І. М. провела брейн-ринг «Знавці інформатики», де змагалися учні 5-х класів. Також, учні 9-10 мали можливість спробувати себе у ролі дизайнера та вигадати емблему для нашої школи, за допомогою комп’ютерної програми. Деякі з них навіть розробили презентацію з логотипом, та його виглядом на різних речах.
       11 квітня  у рамках тижня математики та інформатики серед учнів  5-х   класів вчителем Клим В. В. було проведено гру «Цікава математика».  П’ятикласники мали можливість перевірити набуті знання з  математики, проявити свою творчість, винахідливість та наполегливість.    Команди  нагороджені грамотами. 
       Для учнів 8-10 класів Гасинець М. В. провела гру-конкурс «Моя любов - Україна і математика». У цікавій та напруженій боротьбі І місце розділили команди «Вікторія» та « Y&X та друзі», але перемогу у вигляді знань та гарних емоцій отримали всі учасники змагання.
 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Події | Переглядів: 372 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]