14:41
Тиждень історії та права

   Відповідно до плану роботи школи з 01.11 по 05.11.2021року в закладі  було  проведено предметно-методичний Тиждень історії та правознавства, мета якого розвиток інтересу учнів до вивчення навчальних предметів, розвиток творчих здібностей, логічного та аналітичного  мислення, вміння висловлювати та відстоювати власну думку, формування естетичного смаку учнів.                                                                              Впродовж  тижня  пройшло  чимало  цікавих та змістовних заходів, організованих та проведених вчителями  історії та правознавства Дудинець Г.В., Пацьо А.В.
   В день відкриття тижня у закладі було оформлено виставку  кращих   малюнків  і  плакатів  учнів  5 – 11-х класів  - «Подорож у країну Історію».                                  
   Для учнів 5-7 класів проведено історичні  п’ятихвилинки  «Люби і знай свій рідний край» ,  вікторина  «Перші кроки історії людства»,  «Пограємо в історію» -  конкурс на кращий  кросворд,  загадку, ребус, головоломку… Незабутні враження залишилися в учнів 6-х класів від віртуальної подорожі  «Мандруємо  країнами Стародавнього світу». 
   В інтелектуально – розважальній грі  «Історичний марафон» змагалися учні 9-А  класу -  дівчата  проти  хлопчиків ,  перемогла  дружба !!!
   Вихованці  старшої ланки приймали  участь в конкурсі електронних презентацій «Видатні постаті України» та конкурсі фотографій «Історія навколо нас». 
   Завершуємо тиждень такими словами  « Досліджуй  історію  ти сумлінно і Громадянином України будеш відмінним».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 195 | Додав: khatuna_udut1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]