11:22
Тиждень історії та права

      Згідно з планом роботи школи та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення історії, розвитку логічного та аналітичного мислення формування уміння використовувати теоретичні знання в різних життєвих ситуаціях, формування історичних компетентностей та виховання патріотизму, любові до рідного краю, в школі з 06 по 10 листопада 2017 року було проведено тиждень історії та правознавства.

     Під час його проведення учні відгадували кросворди, ребуси правової та історичної тематики, брали участь у вікторинах та історичних пізнавальних іграх, отримували нову інформацію та цікаві знання.

     У перший день тижня вчителі історії та правознавства Дудинець Г.В., Пушкарович І.В. ознайомили учнів з планом проведення предметного тижня, та організовано виставку історичних газет. Заслуговують уваги доробки учнів 9 - класу «Сторінками подвигу УПА» - Самчук Мирослави, Порохнавець Яни та «Україна – єдина, соборна держава»- Шух Ольги.

У цей же дннь учні 8-9 класів перглянули науково - популярний фільм" Конвенція про права дитини".  У вівторок учні нашої школи взяли участь у районній олімпіаді з історії, де вибороли два призові місця – це Длужевська Анастасія 8-А кл. та Соскида Вікторія – 9 кл. Класними керівниками проведено години спілкування на правову тематику.

     Заглибитись в історичне минуле учням 5-6 класів допомогла гра «Подорож у минуле» та «Найрозумніший шестикласник». А для учнів 7-9 класів проведено історичну гру «Аукціон знань» , де школярі могли поглибити свої знання з історії рідного краю. Учні старшої ланки здійснили цікаву заочну подорож «Сторінками історії рідного краю»

     Цікавим і повчальним був тренінг "Підлітки мають знати свої права" проведено де учні 10-11 кл. змагались в теоретичних та практичних вміннях.

     В останній день тижня проведено конкурс малюнків "Права дитини в малюнках".

    Тиждень присвячений історії та праву був цікавим та повчальним. Ми не виділяємо переможців , бо переможцями є всі учні , які взяли активну участь в предметному тижні.  

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 651 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]