13:01
ТИЖДЕНЬ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

     Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Та варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння різними мовами, зокрема  англійською та німецькою,  є потребою часу. Під час їх вивчення  ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
     З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено з  18 по 22 лютого 2019 року “Тиждень іноземної мови”
     Протягом тижня було проведено ряд заходів, які охоплювали учнів 1-11 класів під керівництвом Попович М.І.,   Желізняк М.В. та Плеші Л.В. Найстарші учні вирішили зібрати інформацію про видатних британців, відрадним було те, що було охоплено як відомих історичних осіб, що так, чи інакше впливали на розвиток і становлення країни, так і сучасних, які тепер є цікавими для учнів. Тому протягом тижня, щоуроку ми проводили прес-хвилини для повідомлення знайденого матеріалу. Слід відзначити Шух О., Чорбу А., Візницьку В., Напуду Н.
Вихованці 7 та 9 класів виявилися справжніми поліглотами: їм випало змагатися як з англійської, так і з німецької мов. Було проведено рейн-ринг “Who is the smartest?”, вікторину “English is easy and fun’, квест-грау”Весела англійська”, перегляд відеофільму «Феєрія мандрів. Подорож до Берліну» Слід зауважити серйозність та відповідальність у підготовці: створення емблем, девізу тощо. Найкмітливішими було визнано Дзямка С., Малікову О., Пересту М., Длужевську А., Козаря А., Граба Ю., Кость А., Штемак А., Яворську Д., Кереселідзе М., Лучана Ю, Гусеницю А.та інших. Учні 5 класів декламували вірші німецькою мовою, а також чудово впоралися з інсценізацією казки «Рукавичка». Вихованці 6 класів із захопленням “подорожували” містом Лондон, переглядаючи відео, а також виконували цікаві завдання у групах.
     Ну і як же без наймолодших! Школярі початкової ланки декламували вірші англійською мовою, створили чудові колажі про поки що таємничу для них Британію, малювали, шукали римівки про своїх домашніх улюбленців, та із захопленням будували свої перші розповіді про відданих друзів. Учні із задоволенням розробляли, а потім презентували свої перші міні проекти “Funny English”, ” All about Me” це Богдан С., Садварі М.,  Яворська А., Болдижар Д., Сарканич І., Король Д., Чобан В., Шкріба М., Грицай О., Фаринич А., Пекар В. усіх і не перерахувати!
     Протягом цього тижня учні поглибили свої знання з історії та культури Великої Британії і Німеччини, розширили лінгвістичні, комунікативні уміння та навички. Проведені заходи залишать яскраві і теплі спогади в пам’яті учнів.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 568 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]