21:05
Тиждень іноземної мови

     Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Та варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час її вивчення  ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
     З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено з  05 по 08 лютого 2018 року “Тиждень іноземної мови”.
     Протягом тижня було проведено ряд заходів, які охоплювали учнів 3 -11 класів під керівництвом Попович М.І., Желізняк М.В. та Лашкевич Т.М. Найстарші учні вирішили зібрати інформацію про видатних британців, відрадним було те, що було охоплено як відомих історичних осіб, що так, чи інакше впливали на розвиток і становлення країни, так і сучасних, які тепер є цікавими для учнів. Тому протягом тижня, щоуроку ми проводили прес-хвилини для повідомлення знайденого матеріалу. Учні 8-х класів мали своє завдання, як виявилось, близьке для них – спів улюблених пісень англійською мовою. Задоволеними залишилися усі – як юні співаки, так їхні глядачі! Найкращими було обрано Русин Н., Длужевську А., Штемак А. 
     Вихованці 7 класів виявилися справжніми поліглотами: їм випало змагатися як з англійської, так і з німецької мов. Було проведено вікторину “Englishiseasyandfun’, а також “IchliebeDeutsch”. Учні 9 класу також змагалися у грі  “DerKlugste”. Слід зауважити серйозність та відповідальність у підготовці: створення емблем, девізу тощо.                             Найкмітливішими було визнано Сарканич В., Шух О., Соскиду В., Богдан Д., Самчук М., Порохнавець Я., Тягур В., Шепу К., Масалову М., Масалова М., Пугу Є., Чижову В, та інших. 
     Ну і як же без наймолодших! Школярі початкової ланки декламували вірші англійською мовою, створили чудові колажі про поки що таємничу для них Британію, малювали, шукали римівки про своїх домашніх улюбленців, та із захопленням будували свої перші розповіді про відданих друзів. Учні із задоволенням розробляли, а потім презентували свої перші міні проекти “FunnyEnglish”; це Окс А., Обіцька О., Кірясов Н., Лавкай С., Яворська А., Болдижар Б., Сарканич І., Король Д., Чобан В., Шкріба М., усіх і не перерахувати!
     Протягом цього тижня учні поглибили свої знання з історії та культури Великої Британії і Німеччини, розширили лінгвістичні, комунікативні уміння та навички. Проведені заходи залишать яскраві і теплі спогади в пам’яті учнів.

Переглянути фото

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 535 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]