16:29
Тиждень географії у школі

      Згідно з планом роботи школи та з метою розвитку інтересу учнів до вивчення географії, розвитку логічного та аналітичного мислення,  формування екологічного і естетичного виховання  та патріотизму, любові до рідного краю,  в школі з 09  по 13 грудня 2019 року проведено тиждень географії.
      Під час його проведення учні відгадували кросворди, ребуси з географії, брали участь у вікторинах,  географічних, пізнавальних іграх, отримували нову інформацію та цікаві знання. 
      В перші дні тижня  вчитель геогрфії Стець С.О. ознайомила учнів з планом проведення предметного тижня, та організовано виставку географічних  газет.  Всі доробки учнів заслуговують уваги.      
      Для учнів 9-11  класів проведено круглий стіл «Цікавими стежками Закарпаття»
      Учні створили проекти про історичне минуле свого краю,  показали цікаві презентації про Хустську долину нарцисів, озеро Синевир, Чинадіївський і Невицький замки, показали водоспади Карпат, найбільшу липову алею в Європі в м. Ужгород, туристичні комплекси Воєводино, Міжгір’я, Мукачево.
      Заглибитись в історичне минуле учням 6-7 класів допомогла віртуальна подорож "Сім чудес світу", «Подорож Африкою».
      Між 6 класами був проведений усний журнал «Чудеса на Землі».
      Тиждень присвячений геогрфії був цікавим та  повчальним.  Ми не виділяємо переможців , бо переможцями є всі учні , які  люблять географію, та взяли активну участь в предметному тижні. 
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 333 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]