10:41
Тиждень географії

 
Наук  на  світі  є  багато
Їх  навіть  важко  полічить,
Та  географію  слід  добре  знати,  
щоб  всесвітом  оволодіть.

     Географія — одна  з  найдавніших  наук.  Майже  5 тисяч  років  вона  займається  описом  країн,  морів,  океанів.  Більшість  з   вас  пам’ятає  географа  Жака-Марія-Франсуа  Паганеля — героя  Жуля  Верна  «Діти  капітана  Гранта».  Ще  тоді,  понад  100  років  тому,  коли  розгорталися  описані  в  творі  події,  він  висловив  щире  занепокоєння  майбутнім  географії,  побоюючись,  що  незабаром  на  Землі  вже  нічого  буде  відкривати.
     Важливим фактором формування сталого інтересу до географії є практика проведення Предметних тижнів. Вона відкриває широкі можливості для задоволення індивідуальних нахилів та здібностей саме до цього предмету. 
     У нашому закладі з 13.12. по 17.12. проводився тиждень географії на тему «Ми і Земля-одне ціле». Учні протягом Тижня активували творчу і пізнавальну діяльність з географії, розвивали інтерес до вивчення і дослідження географії, презентували здобуті знання у нестандартних формах роботи. 
     Упродовж Тижня було проведено такі заходи: 
1.    Відкриття Тижня географії.
2.    Конкурс малюнків «Ми і Земля – одне ціле».
3.    Географічно – пізнавальна гра «По той бік екватора».
4.    Пізнавально – розважальна гра «Я люблю Україну».
5.    Віртуальні екскурсії.
6.    Пізнавальна гра «Географічне лото».
     Використання індивідуальних і групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювало до участі у різноманітних заходах, сприяло встановленню тісної співпраці вчителя й учнів.
     На закритті Тижня географії відбулося підбиття підсумків роботи. Всі учасники отримали масу задоволення і подяку за активну участь в проведенні Тижня географії.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
.
 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 209 | Додав: khatuna_udut1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]