08:01
тиждень фізики в школі
Предметні тижні у нашій школі стають однією із основних форм позакласної роботи в школі. Проведенню тижня фізики передувала велика підготовча робота учителя фізики та астрономії Біланич М.М. протягом тривалого часу. Згідно річного плану школи в цьому навчальному році тиждень фізики проходив з 15 квітня по 20 квітня. Метою організації і проведення різних заходів було:
  • пропаганда фізичних та астрономічних знань;
  • підвищення інтересу учнів до вивчення фізики, астрономії та космонавтики;
  • виховання в учнів потреби щодо використання науково-популярної літератури та інших джерел інформації для поповнення знань;
  • поглиблення знань учнів;
  • професійна орієнтація.
Тиждень фізики - це тиждень тісної співпраці учителя та учнів. Зусилля вчителя Біланича М.М. в організації позакласної роботи позитивно позначається на результатах навчання з фізики та астрономії. Відбувається поглиблення, розширення і систематизація знань учнів. Школярі дістають незабутні враження. Різноманітні фізичні явища,досліди викликають неймовірне захоплення, а також заохочення до вивчення предмету фізики.
Цікавий і захоплюючий для учнів був ТУРНІР ЮНИХ ФІЗИКІВ, в якому взяло участь 23 учасників. У січні учням був запропонований зміст цікавих задач, розв'язання яких вимагає певний час. Причому всі задачі для всіх учнів одинакові. На турнірі цікаво було спостерігати на розвиток фантазій саме молодших школярів, у яких ще немає певного базису знань,але бажання пояснити розв'язок задачі був досить напористий, змістовно логічний Переможцями стали всі учасники, адже вони побороли у собі боязнь публічного висловлювання думок.
…Ось вони учасники водночас і переможці цікавого турніру: Тихончук Валентина, Йобак Крістіна, Ціцей Аліна, Пушкарович Марина (11-Б клас); Сідор Ірина, Репинець Аліна, Гаврилець Михайло, Кіш Едуард (10 клас); Самчук Наталія, Переста Аліна, Добош Андріана, Застулка Аліна (9-А клас); Северіна Юлія, Ливка Андріана, Яворська Ольга, Машталлер Каріна, Дрозд Кристіна, Віщак Надія, Сімчира Валерія (9-Бклас); Станкович Павло (8 клас); Січка Валерія, Дєткіна Даніела (7-А клас). Кращі з кращих нагороджені «ГРАМОТОЮ» школи.
Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 1631 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]