06:26
Тиждень фізичної культури та спорту
«Здоров'я кожної людини – це його багатство».
 З метою пропаганди здорового способу життя та присвячений Дню фізичної культури та спорту, з 05.09. по 09.09.2016 р. було проведено Тиждень фізичної культури та спорту. Під час проведення тижня робота вчителів фізичної культури, а також класних керівників була спрямована на:
виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя;
покращення  здоров'я;
придбання необхідних знань в області фізичної культури і спорту;
залучення учнів  до систематичних занять фізичною культурою і  спортом;
виховання  колективізму  і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного  азарту,  взаємовиручки і підтримки.

 Тому вчителями фізичної культури було розроблено план різноманітних заходів як спортивного, так і виховного характеру.  

 Під час тижня найбільше запам’яталися  естафети  «Сильні, сміливі, спритні», «Веселі старти», конкурс знавців прислів’їв та висловів про спорт та здоров’я для молодших школярів. Також не менш цікавими були змагання з футболу волейболу та легкої атлетики у 6-8 та 9-11 класах.
 
 Завершенням тижня фізичної культури і спорту слугувало проведення на стадіоні смт Кольчино Спартакіади з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На свято були запрошені керівники району, представники громадських організацій, учителі Мукачівщини. Численні учні загальноосвітніх шкіл та спортсмени й шанувальники фізичної культури зібралися разом, щоб позмагатися в силі, спритності, витривалості. І наша учениця Меденці Натадія зайняла ІІІ місце з бігу на 100м.
Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 456 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]