12:08
Тиждень фізичної культури і спорту

     У рамках проведення Тижня фізичної культури та спорту у закладі було проведено ряд спортивно-масових заходів, спрямованих на виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров’я; придбання необхідних знань в області фізичної культури та спорту; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою та спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки та підтримки.

         З 6 по 10 вересня 2021 року під керівництвом вчителя фізичної культури Удута Ю.Ю., було проведено різноманітні спортивні заходи, переможцями яких стали:

у номінації «Настільний теніс» серед дівчат:   І місце -Порохнавець Ю., ІІ місце-  Строган Є. (учениці 9-Б класу), ІІІ місце  здобула Капац В., учениця 10 –го класу;

серед хлопців І місце виборов учень 11–го класу Фаринич А., ІІ місце Ковач В., ІІІ місце Войтун Д.;

у номінації «Волейбол » серед учнів 9-11 класів вибороли І місце – команда 11-го класу; ІІ місце – команда 9-А класу; ІІІ- місце команда 10-го класу.

Впродовж тижня учні 1-11 класів взяли участь у конкурсі тематичних стіннівок:

 серед учні 5 – 7 класів І місце -6-А, Б класи; ІІ місце 5-А клас; ІІІ місце 5-Б та 7-А клас;

 серед учнів 8-11 класів – І місце 9-А, Б класи, ІІ місце 8-А клас.

      У турнірі з міні футболу І місце здобула команда 11 класу, ІІ місце-  команда 10-го класу; ІІІ місце - команда 9-Б класу, за що  переможці нагороджені грамотами та   солодкими призами.

     У початкових класах цього тижня було проведено цікаві уроки фізкультури: з різноманітними рухливими іграми та естафетами, адже вони сприяють  зміцненню здоров’я та забезпечують активність молодших школярів.

     Усі учасники тематичних заходів отримали позитивний заряд енергії, адже переможених не було. Цей Тиждень став для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

 

 

 

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 435 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]