08:27
Свято останнього дзвоника - 2020

     У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято останнього дзвоника.
     Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, але нині він пролунає для всіх учасників освітнього процесу дистанційно. 
     Слова вітання сьогодні 29 травня 2020 року пролунають від директора Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Удут Х.В., селищного голови Дуб М.В. та класних керівників випускних класів також в незвичній для всіх нас дистанційній формі. 
     Навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями фінішував. Попереду – сонячні дні та канікули.
     Шановні вчителі, дякуємо Вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу та знання, які Ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових звершень, вдячних учнів, сил і натхнення!

     Для випускників - 2020 ці дні особливі, бо для них відкриваються дороги в доросле життя зі своїми викликами, складнощами та проблемами. Хочеться, щоб на вашому шляху було більше добра, справедливості, перемог і здійснених мрій.
     Адже тепер усі  ваші погляди й думки спрямовані у світле майбутнє, пов’язане зі вступом до вищих закладів, вибором своєї життєвої стежини. Перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Успіхів вам!

     Мудрості, терпіння, міцного здоров’я і, звичайно, віри в своїх дітей бажаємо і Вашим батькам. Адже разом з вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їх любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.
     В добру путь, дорогі випускники! Нехай щастить!
А нашій шкільній родині бажаємо добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

     Тож вітаємо усіх зі святом Останнього дзвоника та успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

ВІДЕОПРИВІТАННЯ ДЛЯ УЧНІВ ВІД ВЧИТЕЛІВ

ВІДЕОПРИВІТАННЯ 10 КЛАС

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ 11 КЛАС

ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ 8 кл. АЛЕКСЮК К.Ю.

 

 


 

Переглядів: 1217 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]