11:02
Святий отче Миколай, нашу хату не минай!

Греко-католики і православні християни відзначають 19 грудня свято на честь святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, чудотворця - одного з найбільш шанованих на Русі і в усьому православному світі святих. 
У нашій школі стало чудовою традицією, що свято Миколая готують учні перших класів. Глядачі зацікавлено спостерігали за подіями у п'єсі "На лісовій галявині", яку підготували учні 1-А класу. Повчальною для школярів була легенда про те, як Миколай став святим. Цікава розповідь супроводжувалась показом слайдів.
Учні 1-Б класу представили гостям цікаве дійство про те, як ангели захищають і охороняють дітей від приходу злої сили з різочками.
Особливо порадували глядачів учні 1-А класу у костюмах антихристів, які виконали запальний танець. Дівчатка у ролях зірочок ніжно кружляли, освічуючи дорогу Святому Миколаю! Було виконано багато пісень, підспівував весь зал.
Найбільшим сюрпризом для школярів була поява на святі чудотворця Миколая у супроводі помічників з подарунками. Шановні гості: заступник голови Мукачівської районної державної адміністрації Ольга Василівна Маринець, начальник відділу освіти Мукачівської РДА Василь Петрович Бігунець, депутат Мукачівської районної ради Рудольф Рудольфович Сатур, Кольчинський селищний голова Микола Васильович Дуб щиро привітали дітей, висловили найкращі побажання. Учні відповіли веселою піснею і щирим " дякую".
Категорія: Свято | Переглядів: 712 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]