13:22
Святиться твоє, Україно, Ім'я!
Визначними подіями для українського народу є відзначення Дня Державного Прапору та Дня незалежності України.
Сьогодні Україна є самостійною, демократичною державою, вистрадавши волю має свої символи: Герб, Прапор, Гімн, які уособлюють її історію, її сутність.
Тому традиційним є відзначення цих значущих дат в нашій школі. Напередодні Дня Державного Прапору та Дня незалежності України було проведено круглий стіл "Формування передумов незалежності України" за участі учнів та педагогічних колективів. Вихованці вчителя історії Дудинець Г.В. учні 9-го класу розглянули такі питання як процес суверенізації в Україні, здобутки та перспективи на шляху до незалежності, проблеми початкового етапу державотворення. Методами "Мікрофон", "Дерево рішень" Пуга Р., Йовбак А., Дзямко А., Рупак А., Лендєл В. проявили свої здібності у розумінні сьогоднішньої ситуації по Україні. Учасниками свята стали і члени вокального гуртка "Струмочок" під керівництвом Стегней Н.І. У їх виконанні прозвучали пісні "Моя Батьківщина" та "Рідний край". Родзинкою шкільного свята був виступ майбутньої першокласниці Обіцької Олександри, з уст якої прозвучав вірш "Моя Україна".
   Одною із найцікавіших програм, які були представлені учасниками зустрічі стала історико-пізнавальна презентація Пуги Романа "Україна починається з тебе" та колаж-вітання З Днем незалежності, підготовлений Лендєл В.
   На закінчення свята присутні мали можливість проявити свої знання та інтелект через ріноманітні вікторини та розгадування кросворду "Символіка України".
   Підсумовуючи роботу заступник з виховної роботи Чечур Е.О. акцентувалана увагу присутніх: "Памятайте і пишайтеся тим, що ви - українці. Бережіть свою рідну землю і святиню - Герб, Прапор, Гімн. І лише тоді нас шануватиме світ".
Хай гордо розвівається
синьо-жовте знамено,
промовляючи: "Є у світі - Україна!"
Категорія: Події | Переглядів: 679 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]