07:46
СТОП БУЛІНГ

     23 квітня до нашої школи завітали представник  з Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Ганна Володимирівна Пивовар  та заступник начальника відділу правопросвітництва  Мукачівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Мирослава Іванівна Пилипчинець, які  провели з учнями 10-11 класів бесіду з теми «Шкільний булінг і як з ним боротися». Тематика зустрічі цікава та актуальна сьогодні.
     У ході бесіди гості ознайомили учнів з адміністративною відповідальністю щодо булінгу в школі і його наслідками.   Крім того, кожному слухачеві роздали інформаційні буклети, за допомогою яких учні отримали відповідь на питання «Що таке безоплатна правова допомога» та «Зупинимо булінг разом». Нашим учням було доведено й  нові зміни у законодавстві з приводу цієї теми. Шляхом ведення активного діалогу та вирішення ситуативних задач ми визначили, що ж таке булінг, які бувають його різновиди, до кого звертатись за допомогою у разі його виникнення. 
     У  кінці зустрічі всі бажаючі поставили запитання, які їх цікавили та отримали вичерпні відповіді. Щиро вдячні представникам юстиції за цікавий та змістовний матеріал. Сподіваємось, що ця зустріч буде результативною та викорінить булінг зі шкільного життя цих учнів!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Категорія: Події | Переглядів: 406 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]