10:38
Стежками Закарпаття…

     Нарешті настали осінні канікули! Саме в цю пору можна досхочу насолодитися чарівною природою та її багатствами!
     25 жовтня учні  7-А,Б, 8-Б,9-А класів разом з класними (Лашкевич Т.М., Желізняк М.В., Шух О.Р., Дудинець Г.В.) керівниками та батьками відправились на екскурсію  до озера Синевир та водоспаду Шипіт.
     Перша зупинка -  найпривабливіше і найчарівніше  озеро Синевир, яке одночасно є найбільшим і найглибшим високогірним озером України. Краєвиди навколо водного дзеркала – надзвичайно мальовничі та величні. Стрімкі схили, вкриті стрункими ялинами,спадають прямо до водної поверхні. Посередині озера розмістився, немов зіниця блакитного ока, невеликий острівець . Звідси і народна назва Синевиру – Морське око.  Затамувавши подих учні слухали  карпатські легенди, милувались осінньою красою озера .
     Діти були в захваті від наступної зупинки- еко-парку «Долина вовків».  Спостерігали  за повсякденним життям  не тільки вовків, а й оленів, поні, грайливого віслюка, тендітних косуль та навіть побачили зовсім поруч із собою лева та тигра . Годували тварин різними смаколиками.
     Третя зупинка -  гірський водоспад Шипіт, який дуже гарний восени в золотистих, ароматних і романтичних обіймах осінніх Карпат. Усі відчули  його гірську свіжість і невимовну природну красу.  Відвідали  притулок для бурих ведмедів.    
     Під час подорожі учні не тільки милувались красою природи, а й отримали багато цікавої та повчальної інформації. Мали можливість побачити і сфотографуватись з різними тваринами та почути чимало цікавих карпатські легенди. На кожній зупинці з великою насолодою діти розглядали і мали можливість придбати карпатські сувеніри , майстерно виготовлені руками місцевих жителів. 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
    
 

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 197 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]