14:51
«Сміймося на здоров’я»

   Майже кожному з нас відомо, що  сміх продовжує життя. Тому саме 11 грудня ми отримали масу позитиву, посміялися від душі, адже у нашому навчальному закладі відбувся вечір відпочинку - КВК на тему «Діти ХХ чи ХХІ століть?». У заході брали участь дві команди – 9-А «Фортуна», під керівництвом класного керівника Клим В.В. та 9-Б «Наша файта», класним керівником якого є Стець С.О. У складі учасників журі були Стаматієва Вікторія – президент учнівської ради школи «Лідер», Павлович П.П. – вчитель фізичної культури,  Біланич М.М. - вчитель фізики, Чечур Е.О. – заступник з виховної роботи та Сідор О.С. – заступник з навчально-виховної роботи.
   Команди  підготували візитку (представлення команд), показали цікаві жартівливі мініатюри, сценки, а також представили 15 жартів на тему «Новини нашої школи», а на завершення відбувся справжній бій між капітанами команд, адже вони мали можливість пофантазувати на сцені й поринути в 2114 рік і розповісти присутнім, якою бачать нашу школу через 100 років.
   Обидва колективи виступили дуже добре, але, як і в будь-якому змаганні, є переможці. Цього разу першість отримала команда «Фортуна». Колектив зумів довести нашим суворим, але справедливим членам журі, що справді їхня підготовка була кращою. Учасники були озброєні надзвичайно дотепними жартами й нездоланим бажанням до перемоги, що врешті-решт і сталося. Директор школи  Х. В. Удут під кінець цього неймовірно веселого заходу привітала учасників КВК з перемогою, подякувала за вдало підготовлені номери, вручила грамоти, медалі та наголосила на тому, що саме такі вечори здружують колектив, дають можливість виявляти нові таланти, заряджають позитивом та хорошими емоціями.

У залі панувала атмосфера свята і радості. Сподіваємося, що КВК-2014 був далеко не останнім і наша школа проводитиме ще багато подібних заходів, адже вони допомагають забути про буденні турботи і просто розважатись!

Категорія: Події | Переглядів: 562 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]