10:12
Синевирське озеро – перлина Карпатських гір

     Озеро Синевир - справжня перлина і візитна картка Українських Карпат. Це найбільше і наймальовничіше гірське озеро в Україні. Розташоване воно високо в горах - на висоті 989 метрів над рівнем моря, в Міжгірському районі Закарпатської області. Багато туристів вважають за краще зупинятися саме тут.
     Представники нашого освітнього закладу учні 10-го та 8-А класів в супроводі класних керівників Алексюк К.Ю. та Клим В.В. та директора закладу Удут Х.В., також вирішили 26 жовтня під час осінніх канікул поїхати на навчально-пізнавальну екскурсію до о. Синевир, в-д Шипіт, РЦ Бурого ведмедя та у Долину вовків, за участі екскурсовода Феденишинець Олександра, який вході екскурсії розповів всім присутнім не тільки про озеро Синевир, а і дуже багато про Закарпатську область, розкрив безліч цікавих та пізнавальних фактів про кожен куточок нашої держави, зумів згуртувати та зацікавити кожного присутнього.
     Окремо щира подяка директору закладу Х.В. Удут, яка підтримала нас, поїхавши разом з нами на чудову екскурсію.
     Повертаючись додому ми зрозуміли, що: “Хто побував у Карпатах і не відвідав озеро Синевир - багато втратив, адже краса тутешньої природи вразить навіть бувалих мандрівників. Бо відвідавши саме ці місця можна побачити як схили гір просто потопають у зелені, та зачаровують своєю красою. А кольори осені доповнюють та перетворють все в казку.

Дякуємо всім, хто долучився до екскурсії!
З нетерпінням чекаємо на нові подорожі стежками Закарпаття!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 556 | Додав: kristinaaleksuk3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]