13:03
Всеукраїнська дистанційна «Олімпіада Весна – 2021».

     Олімпіада – це не лише перевірка знань учнів, але й один із способів мотивувати їх перемагати, зацікавити навчанням і предметами. Адже, безумовно, кожна дитина хоче продемонструвати власні знання, здібності й таланти.
     Саме з цією метою на порталі «Всеосвіта» щоквартально проводяться дистанційні олімпіади з 25 предметів для учнів 1-11 класів. Спеціалісти розробляють тестові завдання відповідно до шкільної програми, тож кожен учень стикнеться із темою, яку він вивчав. Саме зараз проходить олімпіада «Всеосвіта Весна – 2021» із цікавими призами та подарунками від партнерів, які можуть виграти найактивніші класи. Взяти участь в олімпіаді легко. Олімпіада розвиває 4 ключові навички, які є важливими  для успішного навчання: увагу, ерудицію, логіку і аналітичні навички. Інформація про участь в олімпіаді доступна двома мовами: українською і англійською.
     Керівником Школи педагогічної майстерності Сидор М.Ф. (учителькою української мови та літератури) була проведена робота щодо участі творчих учнів Кольчинського закладу освіти у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта  Весна – 2021» на порталі «Всеосвіта». 
     Учні 6-А,Б; 8- Б; 9-А,Б; 10 класів взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді з української мови. 
Дипломами були нагороджені такі учні:
-    Горобко Каріна – І місце (6-Б клас)
-    Галега Дмитро – ІІ місце (6-А клас)
-    Гальчук Марія – ІІ місце (10 клас)
-    Швалагін Ірина – ІІ місце (10 клас)
-    Бабіля Михайло – ІІІ місце (9-Б клас)
-    Садова Тетяна – ІІІ місце ( 9-Б клас).
Сертифікатами були нагороджені учні школи:
-    Гаврилець Богдана ( 6-А клас)
-    Яворська Анастасія ( 8-Б клас)
-    Гусениця Андрій (9-А клас)
-    Кость Анастасія (10 клас).
     Щиро дякуємо нашим учням за участь у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта  Весна – 2021», за креативне та критичне мислення, високий рівень теоретичних знань та  практичних навичок, завзяття, наполегливість у досягненні поставлених цілей, вміння нестандартно і самостійно вирішувати завдання з підвищеним рівнем складності. Адже участь в різних олімпіадах, конкурсах є важливою складовою безперервного особистого розвитку учня, розвиває активну життєву позицію, бажання рухатися вперед, щоб досягти високих результатів. 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 265 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]