18:04
Шевченківський урок
1 вересня є своєрідною стартовою відміткою початку нового навчального року і враження від нього надзвичайно впливають на подальшу мотивацію діяльності школяра щодо переходу зі стану відпочинку до праці.
Перший урок – незвичайний, бо він не стосується жодного з предметів. Це урок державності, громадянськості, людяності, це урок пам’яті.
Перший вересневий урок для  учнів старших класів видався  цікавим та змістовним  з самого ранку.  Адже вони були запрошені до комп’ютерного класу на відео урок,  приурочений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.  Цей  перший  урок нового навчального року має стати поштовхом до подальшої роботи з вивчення минулого та сьогодення України, викликати бажання дізнатися більше про життя Великого Кобзаря, значення його творчості.
Урок був проведений з використанням інтерактивних технологій, мультимедійних презентацій. Цей захід дійсно був організований вдало , адже  метою його є  сприяння вивченню молодим поколінням творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка. Адже  щасливою є та нація, котра має своїх геніїв, людей, що стали символами країни, культури, епохи. Україна отримала такого генія в постаті Великого Кобзаря. Саме 9 березня 2014 року виповниться 200 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка – поета, художника, мислителя, палкого патріота України.
Минають роки, змінюються покоління, а слава Шевченка не згасає, твори його сьогодні є не менш актуальними, ніж майже два століття тому.
Категорія: Події | Переглядів: 588 | Додав: zpzp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]