10:07
Самоцвіти дитячих талантів

   Правильно кажуть, що якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний. Однак вона повинна ще зуміти розвинути в собі всі ці дарування, відшліфувати свої здібності  і правильно скористатися  ними з користю для себе і для людей, але вдається це далеко не всім і вже у всякому разі не відразу. Талант – це віра в себе, в свою силу, а власне віру втілюють в дитину батьки, вчителі й інші люди, які трапляються на їхньому шляху. Одним із завдань вчителя є розвиток творчих здібностей учня. Саме з метою виявлення талановитих учнів у  школах Мукачівського району проводився шкільний конкурс художньої самодіяльності  «Самоцвіти дитячих талантів». А в нашій школі, на щастя, є багато талантів.  Найкращі номери були представлені на міжшкільному огляді-конкурсі на базі Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

   У концертній програмі  були представлені номери вокального, хореографічного жанрів та художнє читання, адже колектив нашої школи завжди із задоволенням бере участь у даному конкурсі, щоб поділитись своїм гарним зарядом з іншими.

   Високу виконавську майстерність, емоційне виконання, артистичність продемонструвала  учениця 7-А класу Длужевська А., яка прочитала вірш на патріотичну тематику «Подивись на квіти України», підготовлений гуртком «Поетична вітальня (керівник Ващенок С.С.). Вразив глядачів і членів журі сценічною культурою та оригінальністю творчої манери  юний гуморист Масалов М., учень 6-Б класу з гуморескою «Маршрутка» (керівник Масалова М.І.). Глядачі аплодували із захватом учасникові заходу, вокалісту з сильним голосом Горвату В., учню 9-Б класу за майстерно виконану пісню «Я - України син».  Емоційно й артистично виконала пісню «Музика слова» учениця 4-А класу Окс А. Заповзято й щиро під оплески глядачів  вийшла на сцену Попович М. учениця 7-Б класу, яка виконала драйвову пісню «Повір мені».  Шкільний ансамбль «Струмочок», керівником якого є вчитель музичного мистецтва Делеган Н. І. також  надихнув публіку любов’ю до Батьківщини, до матері своїми піснями «Рушники матусі», «Краю рідний». А на завершення хореографічний колектив «Промінь» під керівництвом Садварі О.  подарували присутнім танець «Небесний ангел», який був насичений гімнастичними рухами.

   А допоки в нашому творчому краї є талановиті, творчі люди, готові дарувати радість й тепло оточуючим, доти й житиме та процвітатиме наша земля.

   Дякуємо за підтримку директору школи Удут Х. В., яка вселяє віру  і натхнення  керівникам гуртків  та учням, а також особлива подяка селищному голові  Дуб М. В. за довіру, теплі слова,  а особливо за  матеріальну підтримку  щодо зовнішнього вигляду та естетичного  оформлення  виступу учнів.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 866 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]