09:54
Таланти твої, Україно!
                                                                             Творчість дитяча – сонцем горить,
  творчість дитяча – зіркою сяє.
  Творчість дитяча – хвилююча мить,
      мов квітка чудова у травах палає.

     Кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте.
     У нашій школі ми плекаємо талановиту молодь, яка вплітає у національний вінок цвіт свого таланту. І підтвердженням цього є традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності, який цьогоріч проходить під назвою  «Таланти твої, Україно!».
     Кожен учасник конкурсу приніс із собою у В.Визницьку ЗОШ І-ІІІ ступенів  неоціненний скарб – любов до поетичного слова, музики, хореографії, а ще – доброзичливість у серці, бажання творити і дарувати присутнім приємні хвилини та спогади.
     Цього року учні нашої школи популяризували досягнення у різноманітних жанрах художньої творчості: хореографії, вокалі , художньому слові, народному та сучасному танцях.
    Серед учасників конкурсу 2018 року свої хореографічні  здібності майстерно показали танцювальні студії  «Діамант» (керівник Садварі Л.М.) та «Промінь»(керівник Кротова Н.Ю.) через хореографічні композиції «Небесний ангел» та «Веснянка».
     У виконанні вокального ансамблю «Струмочок» (керівник Делеган Н.І.) чарівно прозвучали музичні твори «Наша пісня » та «Пісня про Україну», а дует Малікова Олеся та Длужевська Анастасія свою любов до рідного краю передали через пісню «Букет моїх пісень» .
     Неперевершеними юними солістами сцени стали і Окс Анастасія -  учениця 5 класу та  Туріс Андріана - учениця 11 класу, у виконанні яких милозвучно лунали пісні «Україна» та «Пісня про Україну».
     У нас усіх одна країна-мати - то наша Україна золота. Саме рідній Батьківщині було присвячено вірш «Україно, лине думка до тебе», який прочитала учениця 9 класу  Соскида Вікторія (автор і керівник Сидор М.Ф.).
     Проведення такого мистецького заходу – прекрасна можливість показати здібності талановитих особистостей, спонукати їх до творчого розвитку, до духовної самореалізації, піднесення патріотичного духу і неповторної енергії дитячих сердець, їхньої гордості за рідну Україну.
    Дирекція школи та педагогічний колектив висловлює щиру подяку шановному журі, голові селищної ради Дуб М.В. за традиційну підтримку та забезпечення транспортом, всім учасникам огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Таланти твої ,Україно»,  вчителям-керівникам і, звичайно, батькам.
 
Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 938 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]