16:18
Україно моя, я для тебе у світі живу!

     Для багатьох українців День незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються різноманітні моменти нелегкої української історії, відчувається гордість за українське походження. Крім того, це ще одна чудова можливість одягти вишиванку, взяти участь у святкових заходах у колі друзів та вчителів. У будь-якому разі День незалежності — свято, яким українц іпишаються та вітають один одного.
     З нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 28-ої річниці Незалежності України в нашій освітній установі традиційно також  було проведено низку заходів, спрямованих на формування в учнів моральних пріоритетів та сприяння збагаченню знань про державотворчі процеси в Україні; виховання в учнів почуття патріотизму, свідомої громадянської зрілості, шанобливого ставлення до державних символів України, почуття гордості за власну державу.
     Учні нашої  школи під керівництвом вчителя української мови та літератури, класного керівника 8-А класу Сидор М.Ф. підготували щирі привітання та цікаві  подарунки для присутніх. Відео перегляд презентаційних матеріалів «Україно моя, Україно, я для тебе у світі живу» допоміг вкотре збагнути і зрозуміти всю велич і красу рідної земля,рідної Вкраїни. Напередодні  учні 8-А та 7-А  класів отримали завдання від Мар'яни Федорівни власноруч виготовити  чудовий букет квітів, в знак шани та любові до рідної землі. Квіткова композиція своїм розмаїттям радувала та додавала позитивних емоцій  всім: дітям, вчителям, батькам. Впродовж літературно-розважальної програми «Розквітай, прекрасна Україно» кожен учасник мав можливість передати всю свою любов до України найкращими словами через привітання, побажання. Слова вдячності та надії часто перегукувались ключовими тезами: «Україна – мирна держава», «Я все зроблю,щоб ти завжди цвіла», «Україна єдина», «Я - за мир» тощо. Цікаво та змістовно для дітей було проведено конкурси «Найкраще привітання» та «Я – частина України». Особливо школярам сподобалися творчі завдання - «Вишиваю долю України», «Ланцюжок добрих порад», «Гра зі словом».
     Завершенням свята стали величні слова, які спільно промовили всі присутні: «Всі ми – українці, а отже – Україна». Ми з надією в серці та любов'ю до рідного краю віримо, що сильна , волелюбна держава, яка прагне миру, спокою, процвітання - найкраща, найрідніша. А нам, учням, вчителям та батькам хай Бог подарує  щасливу долю.

                                                                   Слава тобі, Україно,
                                                                   Невмируща слава!
                                                                   Де святиться воля
                                                                   І твоя держава!

 ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

 

Переглядів: 366 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]