09:31
Різдво в Україні – найшанованіше зимове свято!

      І знов Різдво… Багато століть тому, у небесах спалахнула Вифлеємська зоря, що віщувала прихід у світ любові, чистоти, віри й надії. Щороку відблиск цієї зірки запалює в будинках різдвяні свічки і в чистому голосі молитви, що летить угору, прозорий дзвін будить в наших серцях віру у добро та любов.
     І знов Різдво! Одне з найсвітліших та найкрасивіших християнських свят, яке приходить у світлі зірок, у сяйві свічок та в супроводі щирої колядки. Різдво – це улюблене свято, до якого готуємось всі - дорослі та діти, завжди радісно та натхненно.
      Різдво прийшло і у наш освітній заклад. А саме, 11 січня 2022 року у нашій територіальній громаді на базі Верхньовизницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся міжшкільний огляд-конкурс вертепних дійств «Різдвяна зіронька», учасниками якого були і представники  нашого учнівського колективу.
      Для присутніх та членів журі представниками учнівського колективу   закладу під керівництвом заступника з виховної роботи Чечур Е.О. та педагога-організатора Алексюк К.Ю. було представлено літературно-музичне дійство під назвою « Зустрічаємо Різдво», яке увібрало в собі  різноманітні етапи  традиційних народних святкувань.
      Впродовж різдвяного виступу прозвучали  колядки «Нічка та радісна» та «Хай Ісус мале дитя», а у виконанні учениці 9 класу Окс Анастасії -  «Запрягайте коні в сани». Всі ці зворушливі мелодії доповнювали та підкреслювали сюжетну лінію всієї вистави.
      Влучним доповненням до виступу стала  хореографічна композиція « Зимова казка »,підготовлена керівником хореографічного гуртка «Діамант» Садварі О.М. за участі учнів 3-7 класів. 
     Традиційно до учнів та всіх присутніх з різдвяно- новорічними вітаннями звернулися голова Кольчинської селищної ради Дуб М.В. та начальник відділу освіти культури молоді та спорту Фаринич В.І., які відзначили, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити - його потрібно відчути, адже воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових заходів та емоцій, якими була наповнена святкова зала.
     Щиро дякуємо всім учасникам різдвяно-новорічного дійства та їх батькам!
      А цикл релігійних зимових свят продовжується…
      Нехай же відчуття Різдва, Нового року та прийдешнього Старого Нового року, високе почуття невимовної любові, що дарують нам ці свята, залишаються в серцях дорослих і дітей та проростають зернами добра в душах  і дають надію на життя вічне!

 


Христос Рождається!

Славімо його!

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

ПЕРЕГЛЯД ВІДЕО

Категорія: Події | Переглядів: 200 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]