17:02
Різдвяно - новорічні дійства – 2022!

     Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.
     Не обминув радісний, святковий настрій і наш освітній заклад. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік та Різдво Христове - це свята, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка. Чекали і дочекались! 
     Напередодні зимових канікул 23 грудня 2021 року у нашому  освітньому закладі в приміщені клубу смт Кольчино  відбулися різдвяно-новорічні дійства за участі учнів 5-7 класів. Класними керівниками було підготовлено цікаві, змістовні святкові  програми, а саме «Вертепне дійство, яке  заграло своєю чарівною колядкою Добрий вечір тобі  пане господарю, радуйся… від  учні 5-А класу (класний керівник Гасинець М.В.).
     Присутніх приємно  здивував виступ учнів 5- Б класу (класний керівник Пацьо А.І. та вчитель асистент інклюзивного навчання Гичко Є.К.) своєю сучасною розважальною програмою « Дух Тік-Тока- 2022!».
   Збереження та розвиток українських традицій у часі різдвяно-новорічних свят було відображено у виступі вихованців Чечур Е.М., учнів 6-А класу, які  показали що ДУХ РІЗДВА існує, а на кінець здивували чарівною колядою «Хай Ісус мале дитя…».
    Гарно колядуючи, під керівництвом класного керівника Попович М.І., учні 6-Б класу підготували чарівне дійство під назвою «Новий рік ступає на поріг.».
   Цікавим та змістовним був виступ учнів 7-А класу під керівництвом класного керівника Лашкевич Т.М., під час якого діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти та здібності.
  Свято «Дивнеє Різдво» підготували вихованці Желізняк М.В. учні 7- Б класу, під час якого звучали віншування, колядки та побажання всім присутнім напередодні Нового року та Різдва Христового.
  Адміністрація школи, зокрема Хатуна Важаївна Удут, директор освітнього закладу, були приємно вражені виконавською майстерністтю,  акторськими здібностями, хореографічними композиціями, але найбільше -  чарівним виконанням різноманітних  колядок у стилі національних та закарпатських традицій.
    Сподіваємось, що цей святковий різдвяно-новорічний  настрій у дітей, їх батьків  залишиться надовго!
Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння та підтримку!

                                                                         

З Різдвом Христовим та Новим - 2022 Роком!

 

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО
 

Категорія: Свято | Переглядів: 572 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]