13:58
Прощавай, букварику!

   Ось і настав той день, коли першокласники закінчили працювати з першим у своєму житті підручником - Букварем.

   1-го вересня, коли діти стали учнями і їм урочисто вручили Букварі, то їм кортіло швидше зазирнути всередину, дізнатися, що там.

   Нині для них Буквар - це звичайний підручник. Він навчив добре й швидко читати, вони вже знають, що є основною цеглинкою у побудові слова.

   Згодом учні познайомляться з іншими підручниками, які будуть продовжувати його важливу справу. Але поради першого друга пам'ятатимуться усе життя: любити свою рідну землю, цінувати, шанувати працьовитих людей, берегти святині нашого народу - землю, мову, пісню, криницю, хліб, вербу, калину…
Першокласники нашої школи відзначили цю важливу мить святом «Прощавай, Букварику». У проведенні свята брали участь усі учні перших класів. Їм було весело й цікаво, вони з радістю ділилися своїми здобутками, знаннями. В дитячих очах читалося захоплення від того, що здобули безцінний скарб, вміння читати, який отримали із сторінок першої книги - Букваря.

   У 1-А класі було здійснено рапорт Букварику в якому у веселій формі учні прозвітували про свої здобутки в процесі навчання.

   Учнями 1-Б класу було поставлено навчальну інсценівку «Про пригоди помилки» з якої зробили висновок про  важливість  навчання.

   Свято приурочине прощанню з Букварем було насичене віршами та піснями. На святі панувала радісна атмосфера, яку разом із учнями  розділили батьки та рідні.

То ж хочеться їм побажати, щоб не забували народну мудрість:
«Хто багато читає - той багато знає».
«Хто швидко читає - той багато зробити встигає».

Категорія: Свято | Переглядів: 521 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]