10:24
ПРОФЕСІЯ ВІД БОГА

                Ви - Богом дані на землі, шановні наші В Ч И Т Е Л І!
                Ви - хлібодари,  сіль землі, невтомні Божі трударі
     У щедру наповнену різнобарв’ям пору року, коли в осіннім вальсі кружляє падолист, а останні квіти, пломеніючи над землею, дарують увесь свій жар дню прийдешньому, приходить свято освітян. Упевнені, не знайдеться людини, котра з почуттям  вдячності  не згадувала би рідну школу, улюблені  предмети й неодмінно своїх наставників – педагогів. Адже саме майстри освіти перетворюють сіре будення на незвіданий шлях до далеких зірок.
     Свято присвячене працівникам освіти відбулося  і в  Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ст. . В  залі зібрався весь педагогічний колектив. До присутніх з словами вітання та подяки звернулася  директор школи Удут Х.В. "Шановні колеги!  Наша  професія – одна з найбільш важливих, адже саме від вчителів залежить, який шлях оберуть діти і які цінності для них будуть найважливішими. Ми навчаємо  не лише «доброго та вічного», а й вчимо  молоде покоління бути патріотами свого краю, своєї держави"…
     На свято завітав і не з "порожніми руками" голова селищної ради Дуб М.В. Звертаючись до педагогів   було  сказано " Батьки та вчителі – це люди, котрі залишаються з нами впродовж усього життя. Вчитель – це не професія, це покликання, бо не народившись вчителем, ним не можна бути. Вітаю вас зі святом, бажаю гарних учнів, однодумців батьків, а також належної поваги з боку держави". 
     У День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають по особливому урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору.  Учні  5-А класу разом з класним керівником Дудинець Г.В.  підготували чудовий  концерт "ПРОФЕСІЯ ВІД БОГА"  Вихованці декламували вірші ,співали пісні. Обіцька Олександра та Окс Анастасія (5А) ,Попович М.(8-Б) своїм голосом зачаровували присутніх …
На  розсуд глядача були представлені веселі сценки. Кірясов Н. та  Глова Н. побувавши у ролі чарівників  за допомогою чарівного капелюшка та  музичного  супроводу  відгадували "Про що мріє вчитель"
На свято завітала і циганка – ворожка- Симочко А., яка навіщувала  вчителям доброї долі, легкої праці , великої заробітної плати. Учні 11- класу підготували чудову музичну композицію про вчителів рідної школи.
         Також у школі було проведено  День учнівського самоврядування , який пройшов на високому рівні: загальношкільна  лінійка, представлення директора   школи ,  заступників,  вчителів –предметників , після чого всі учні розійшлися по класам.
      Не забули організатори свята про ветеранів педагогічної ниви, вітальні листівки діти вручили учителям, котрі нині на заслуженому відпочинку.
     Свято, яке тривало близько двох годин, пролетіло як мить. Це свято, завжди з особливою родзинкою, де вдячність і шана, інтелігентність і культура  переплітаються з розумінням сьогоднішніх реалій та вмінням пожартувати над собою. В тому мудрість педагогів, доброта і сердечність, і їх високе покликання – вчити і виховувати. Переглянути фото
 

Категорія: Свято | Переглядів: 1869 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]