08:56
Прекрасне поруч..

Весняного теплого ранку, 25 квітня, учні нашої школи мали унікальну можливість відвідати фотогалерею Сільвії Гелетей в місті Мукачеві, де були представлені фотокартини Сергія Ігнатолі під назвою "Натхнення - моя сила". Митець присвятив свою виставку коханій дружині Ользі,зокрема, друге освідчення їй в коханні,  тому й акцентував свою увагу саме на  тематиці весни та квітів...  Картини майоріли різнобарв'ям, адже на всіх витворах можна було побачити і відчути теплоту кольорів та відтінків життя... прекрасного життя!

Квітка - символ жіночності, ніжності. Виставка дійсно пронизана теплом, коханням, тим більше зараз на вулиці дихає весна.Учні дійсно отримали задоволення,адже мистецтво завжди спонукає до роздумів,до душевного спокою.Серед учнів були й такі, що пробують себе в фотографуванні, малюванні картин і їм було що подивитися і набратися нового досконалого  досвіду. Радувало серце те, що ніхто з присутніх не був байдужим до витворів мистецтва. Фотографування – не побутовий атрибут, не щось звичайне, а творчий процес, процес пошуку.

«Зупинися, мить, ти прекрасна!» – написано у Шекспіра і одночасно є гаслом митців.А в дитячих серцях залишиться надовго відлуння тої неперевершеної аури творчості, майстерності фотохудожника, який подарував як учням, так і педагогам школи неповторні хвилини радості, краси, душевного спокою і, звичайно, піднесеного весняного настрою. Тому, ми маємо надію ще раз торкнутися таких же приємних і життєдайних відчуттів в майбутньому. Адже незабаром на нас чекає нова тематика  - лялькові та народні традиційні виставки, які допоможуть пройнятись добром, красою, чуйністю...

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 584 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]