07:43
Подорожуємо вулицями рідного міста

    5 червня учні 4-их класів з класними керівниками Куруц О. І. та Барчій Н.Є. провели екскурсію вулицями рідного міста Мукачева з відвідуванням кінотеатру. 
    Спочатку зупинились біля костелу Святого Мартина, названого на честь одного з найшанованіших святих та покровителя міста Мукачева. Перлиною собору є невелика старовинна каплиця , що знаходиться поряд з храмом, тут збереглися розписи XIV століття. Ця будівля є однією з найстаріших архітектурних пам’яток на території нашого міста. 
   Далі , рухаючись центральною частиною міста, майбутні п’ятикласники  роздивились пам’ятник Святому Мартину на коні , який цьогоріч встановлено на головній площі міста. Діти з цікавістю слухали легенду , яка надихнула скульпторів на створення композиції із бронзи. Цікаво було дізнатись , що постать Мартина - вершника стала першою кінною скульптурою на території Закарпаття. Скульптурна композиція вагою 33 тонни та висотою 4 метри приваблює туристів . Класи зробили колективне фото біля цієї скульптури, а також біля скульптури сажотрусу, нашому сучаснику пану Берталону, який є преставником старовинної професії і сучасним талісманом міста, та ще біля скульптури Кирила та Мефодія, авторів нашої абетки. 
     У чудовому настрої діти весело провели час на ігровому майданчику біля кінотеатру, очікуючи свій сеанс кіно. 
    І ось нарешті довгоочікуваний сеанс. Фільм «Аладдін»  - гарний американський  музичний ,  пригодницький фільм режисера Гая Річі від студії Walt Disney Pictures. Це адаптація однойменного анімаційного фільму Disney 1992 року, який заснований на арабській казці «Тисяча й одна ніч».  Разом з героями кінострічки всі поринули у світ казкових пригод , смакуючи духмяним попкорном . 
    Діти , класоводи , вчителі Садварі О.М. , Копач А.І. , Алексюк К.Ю., які супроводжували учнів , отримали масу позитивних емоцій , весело провели час, фіксуючи радісні моменти на фотокамери своїх телефонів. 

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 402 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]