22:57
Подорожуємо стежками Закарпаття…

   В перший день літа, весь світ відзначає  день захисту дітей. У Міжнародного дня дітей є прапор. На зеленому тлі, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі, розміщені фігурки – червона, жовта, синя, біла і чорна, які символізують різноманітність та терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, - це символ нашого загального дому.

   Тому, учні-семикласники нашої школи разом з класним керівником Гасинець Мар’яною Василівною також  долучитися до прекрасного свята радості та надії, зокрема вирішили цей день відзначити саме наодинці з природою,поринути у чарівний та мальовничий її світ, осягнути красу, пізнати багатства, а також з метою вивчення традицій рідного краю діти  мали можливість відвідати музей «Старе село», що знаходиться в с. Колочава. Для того, щоб познайомитися ближче з природою та її мешканцями вихованці хлопчики та дівчатка побували в єдиному на Україні реабілітаційному центрі для бурих ведмедів.

   Насолодитися дивовижним краєм легенд, вічнозелених карпатських гір та дзвінкоголосих струмочків покликало учнів та батьків «Морське око».

   Останньою зупинкою екскурсії став водоспад Шипіт, який відноситься до семи природних чудес України.
Цікава та змістовна подорож,сповнена масою позитивних емоцій, поглибила знання учнів та їх батьків про Закарпаття, додала настрою та залишить в пам’яті теплі та приємні спогади.

Ростіть щасливими діти,в любові та мирі !

Категорія: Світ навколо нас | Переглядів: 587 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]